Fórum - Téma


P10 GT - po zahrati cuka


Fórum Primera P10 P10 GT - po zahrati cuka

Informace o modelu: Nissan Primera P10



2010-08-03 00:01:11

Zkousel jsem hledat, ale na nic co by mi pomohlo sem nenarazil. Mam problemy s motorem v primere......predminuly patek jsem dojel do prace a zaparkoval. Motor bezel bez problemu. Cestou z prace mi zacal ale po zahrati cukat a vynechavat. Dela to do ted, za studena bezi bezproblemove, jak se trosku zahreje zacne vynechavat a cukat. Uz me nenapada na co se podivat.

Zkousel jsem 2 jina teplotni cidla pro ECU, je tam jiny rozdelovac, jine kabely, jiny palec rozdelovace, jina civka. Zkousel jsem jinou AFM a porad se to chova stejne. Svicky byly venku a zadny problem jsem na nich nespozoroval. Olejova pumpa je tam nova, napinak retezu taky. takze rozvody by mely byt v pohode....jak jsem psal, startuje a za studena bezi naprosto v pohode. Napady? Predem diky

2010-08-03 00:17:00

kedysi dávno som mal podobný problém ešte na inom aute. a chyba bola v zle zatiahnutých sviečkach,ale to máš ty isto dobre dotiahnuté kedže si s tým už laboroval.Ešte by bolo vhodné príp- overiť lambda sondu a tesnosť sacích zvodov celého sacieho traktu a možno stav škrtiacej klapky.

2010-08-03 13:23:43

lambdu uz jsem mel i utrzenou a mimo zvysene spotreby se vicemene nic nedelo. Netesnost v sani by se projevovala i za studena ne? Auto bezi naprosto normalne do momentu kdy se pohne rucicka teploty na pristrojovce.

 Svobi
2010-08-03 21:39:12

Mozna je Ecu v prd.

2010-08-03 21:58:08

zitra zkusim dat novy svicky a uvidim...jinak jeste jeden podstanej fakt..po zahrati vynechava i na volnobeh...sice ne moc..ale sem tam sebou motor skubne, jakoby jeden valec vynechal....

2010-08-04 10:58:34

tak je to vyresene...nove svicky a jede


Odpovědět